L’Acció Catòlica Obrera (ACO), moviment de la Pastoral Obrera que aquest curs celebra els 70 anys de la seva fundació, organitza un any més la Setmana Santa en format comunitari oberta a la militància, simpatitzants i persones interessades. “Jesucrist, la nostra esperança” és el lema de la trobada que se celebrarà a la granja escola Can Bajona, a Clariana de Cardener (El Solsonès), des de Dijous Sant a la tarda fins Diumenge de Resurrecció al migdia. La Mercè Solé, de la delegació de Pastoral Obrera de la nostra diòcesi, hi assistirà.

Aquesta Pasqua està organitzada pel Comitè Permanent del moviment i per una nova comissió que ha estat treballant per reimaginar-la, introduir-hi novetats i fer-la més atractiva. La trobada està pensada perquè tot tipus de persones i famílies es trobin còmodes i ben integrades. En particular, enguany es posa en marxa un espai autogestionat per a adolescents i joves (que conviurà amb un esplai per a infants), s’organitzen tallers per a persones no creients (intel·ligència artificial al treball, habitatge cooperatiu) i es canvia el format d’algunes celebracions.

La ponència de Divendres Sant, a càrrec de la militant de l’HOAC Maite Valdivieso Peña, es basarà en les conclusions de la trobada de responsables de l’ACO del febrer passat sobre la vivència d’Església. I amb els tallers s’aprofundirà en eines com l’Estudi d’Evangeli o la Revisió de Vida i també es tractaran diferents temes d’actualitat.

Les inscripcions estan obertes fins al 21 de març i s’han de fer a través d’un formulari web: https://bit.ly/49oDgkG .

Et recomanem