Aquest àmbit d’acció de l’Església a l’interior de les pressons és molt rellevant a la nostra diòcesi, donat que els centres penitenciaris amb més població reclosa de Catalunya es troben al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat: Brians1 i Brians2, al terme municipal de Sant Esteve Sesrovires.

Dissabte passat, 10 de juny, es van aplegar en assemblea a Can Illescas, una masia dels mercedaris situada a Collserola, prop de Sant Bartomeu de la Quadra. Van assistir unes 25 persones, voluntaris i voluntàries de Brinas1 i Brians2.

En aquesta trobada els presents van poder intercanviar experiències viscudes durant el curs i expectatives per al futur. També va ser molt enriquidor el testimoni de més de 25 anys de voluntariat penitenciari de la religiosa carmelita vedruna Eulàlia, que ara es retira per motius de salut.

Al final de la reunió es va celebrar l’eucaristia, presidida pels capellans Jesús Bel, omd (Brians1), Xavier Rodríguez, sj, (Brians2), Jesús Roy, omd (Brians1-Dones) i Miquel Àngel Jiménez, DP (Brians1).

La trobada va concloure amb un dinar de graellada en un excel·lent ambient fratern.

Et recomenem