Trobada de voluntaris de la Pastoral de la Salut

Data: 21 / novembre / 2019
El proper dissabte 23 de novembre, a la Casa de l'Església

Aquesta convocatòria diocesana per als visitadors voluntaris de la Pastoral de la Salut tindrà lloc el dissabte 23 de novembre, de les 10 a les 13.30h a la Casa de l'Església.
Com que enguany la Campanya del malalt convida a reflexionar i a saber com intervenir per “acompanyar en la soledat”, el programa se centrarà en aquesta temàtica, a través d’una ponència de la psicòloga Itziar Riera López de Aguileta, de l’Equip d’Atenció Psicosocial del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. També hi haurà una part més pràctica, en petits grups, a partir de la projecció d’alguns vídeos breus per captar què ajuda i què molesta en la relació amb els malalts. 


En aquest àmbit pastoral, fem esment de la XXXI Jornada interdiocesana de la Pastoral de la Salut que va tenir lloc el dia 16 de novembre, a l'Hospital de Sant Rafael, de les Germanes Hospitalàries, a Barcelona. Aquesta convocatòria catalana va marcar l'inici de la Campanya del Malalt 2020 amb el lema "Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats i jo us alleugeriré (Mt, 11, 28), centrada en el tema d'acompanyar en la soledat. ^
Podeu llegir-ne la crònica al web de la Tarraconense