L’esperit de Lourdes, a Sant Feliu de Llobregat

Data: 7 / novembre / 2019
Les relíquies de santa Bernadette són avui a la Catedral de Sant Llorenç

Unes 300 persones han acollit l’arribada de les relíquies de la santa de Lourdes a la catedral de Sant Feliu de Llobregat, en l’eucaristia celebrada avui cap a les 11h. “Se respira una gran alegria”, deia una de les persones presents, i així ha estat, en veure els rostres dels molts voluntaris i malalts de les delegacions de l’Hospitalitat de Lourdes al Bisbat de Sant Feliu que avui s’hi ha congregat.

Als peus de la catedral, el bisbe Agustí i els preveres concelebrants i diaques assistents han rebut les relíquies i la imatge de la Mare de Déu de Lourdes, que a continuació han arribat en processó fins l’altar, per iniciar després la santa missa. A l’homilia, el bisbe Agustí ha desitjat que la presència entre nosaltres de les relíquies de la santa de Lourdes sigui profitosa per la presència de l’amor de Déu en el món; per a l’Església, que s’emmiralla en la Mare de Déu; per al carisma que es desencadena a Lourdes; per al món i la humanitat.

Al final de l’eucaristia, la presidenta de l’Hospitalitat de Lourdes de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa ha agraït l’acollida de les relíquies a la Diòcesi de Sant Feliu i s’ha fet lliurament d’una placa commemorativa de l’esdeveniment. A continuació tots els presents han pogut venerar les relíquies i podran fer-ho encara al llarg del dia. A les 18h hi ha previst el res de vespres i una processó amb el rés del sant rosari i a les 20.00h la missa de comiat de les relíquies.