A punt per la Cadena de pregària per les vocacions

Data: 30 / octubre / 2019
Val la pena arriscar la vida per Crist

Estem a punt de començar novembre, mes en què les deu diòcesis amb seu a Catalunya promouen la cadena de pregària per les vocacions. Cada dia una diòcesi es compromet especialment a pregar per aquesta intenció. La de Sant Feliu de Llobregat té l’encàrrec per als dies 9, 19 i 29 i vol enfocar-ho com uns dies dedicats a la pregària i reflexió sobre la “cultura vocacional”, amb el lema “Val la pena arriscar la vida per Crist”. Aquest és el mateix eslògan dels tres testimonis vocacionals (un religiós, un matrimoni, un sacerdot) que pots visualitzar a youtube.

Al web cadenadepregaria.cat es troben recursos, materials, testimonis, etc que poden servir d’ajuda per a preparar un moment de pregària, personal o comunitari. Per tenir més consciència de ser un cos que prega en continuïtat, es poden comunicar les iniciatives de pregària a cadenadepregaria.cat/inscripcio, a vocacional@bisbatsantfeliu.cat o per telèfon al bisbat: 93 632 76 30.

Demà DIJOUS 31 D'OCTUBRE, a les 19.00h pregària vocacional a la capella de la Casa de l'Església. Serà la primera d'aquest curs, com altres anys, el darrer dijous de cada mes.