Mans Unides celebra 60 anys a Montserrat

Data: 25 / setembre / 2019
Dissabte 5 d'octubre s'hi apleguen representants de tot Catalunya

Les delegacions de Mans Unides de Catalunya han organitzat una trobada a Montserrat el proper dissabte 5 d’octubre per celebrar el seu 60è aniversari i donar gràcies a Déu, i a la seva Mare, per la feina feta en tots aquests anys.
Els grups de Mans Unides presents a diverses parròquies de la diòcesi treballen regularment durant l’any i especialment per a la Campanya contra la Fam del mes de febrer, però no són tantes les oportunitats de trobada de totes les persones que hi treballen al territori vinculades a Mans Unides. Per aquest motiu, la celebració del 60è aniversari a Montserrat pot afavorir aquesta coneixença i interrelació entre els diversos grups de la nostra diòcesi, i al mateix temps, amb les altres delegacions de Catalunya.

El programa convoca el participants a les 11h per arribar al Monestir, i a les 11.30h hi haurà una conferència a càrrec de la germana beneta María Dolores Martin, del Monestir de Sant Benet. L’eucaristia de les 13.15h serà concelebrada pels diversos bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya que hi participaran i a continuació hi haurà el dinar de germanor.

Per a més informació i reserves, podeu contactar a santfeliu@mansunides.org– 676905747.