Traspàs de Mn. Arcadi Llagostera Illa

Data: 9 / setembre / 2019
Les exequies seràn dimarts 10 de setembre a les 11.30h

Mn. Arcadi Llagostera Illa, nascut el 20 d’octubre de 1924 a Vilanova i la Geltrú, ha mort avui, dia 9 de setembre de 2019, a l’edat de 94 anys, confortat amb els sagraments de l’Església.

La missa exequial, presidida pel Sr. Bisbe Agustí, se celebrarà demà dimarts, 10 de setembre a les 11.30 h., a la Parròquia de la Immaculada Concepció, de Vilanova i la Geltrú.

Abans de la celebració, a les 10.30 h., les seves despulles restaran exposades al mateix temple.

Units en la pregària, encomanem-lo a la misericòrdia de Déu.


Breu nota biogràfica: 

Mn. Arcadi Llagostera Illa va néixer a Vilanova i la Geltrú, el dia 20 d’octubre de 1924. Fill d’Antonio i Josefa. Va ingressar al Seminari Conciliar de Barcelona l’any 1944 i va ser ordenat sacerdot el 17 de desembre de 1955, al Seminari Conciliar de Barcelona.
Juntament amb la formació d’estudis eclesiàstics, va realitzar estudis de Dret Canònic a la Universitat Pontifícia de Salamanca (1979) i ha estat autor, entre altres publicacions, de: “Así habló el Señor” –homiliari- (1988), “La Virgen María Peregrina” (1992) i “La Naturaleza en el Evangelio de Jesús” (1998).
A l’Arquebisbat de Barcelona, juntament amb les col·laboracions pastorals en diferents capellanies, en la docència i en parròquies de Granollers, Mataró i Barcelona, va col·laborar amb l’Apostolat del Mar del Port de Barcelona i com a Notari del Vicariat General, Notari-secretari del Tribunal Eclesiàstic i Consiliari de la Federació d’Associacions Catòliques de Pares de Família.
En 1995 és adscrit amb facultats de vicari a la Parròquia de la Immaculada Concepció de Vilanova i la Geltrú, nomenament que ha continuat exercint al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, juntament amb l’assistència pastoral i espiritual de la Casa d’Empara de les Filles de la Caritat Sant Vicenç de Paül.