L’Església a casa nostra envelleix, i la Pastoral Obrera no n’és una excepció. Els joves s’enfronten a una realitat dura i viuen en primera persona molts canvis que als mateixos adults els costa assimilar. Però també aquesta realitat és plena de solidaritat i d’esperança. A la XXXV Jornada d’Estudi de la Pastoral Obrera de Catalunya que tindrà lloc dissabte 25 de febrer, de les 9.30h a les 13.30h, al Seminari Conciliar de Barcelona, es vol fer un primer pas per retrobar l’esperança i l’alè de l’Esperit, a partir de testimonis de joves d’avui.

A l’arrel del plantejament d’aquesta Jornada hi ha l’experiència de l’equip de la Pastoral Obrera del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. En aquests moments no hi ha cap grup de JOC a la diòcesi, i l’equip s’ha animat aquest curs a apropar-se a uns quants joves per preguntar com estan i què esperen de la vida, ben convençuts que el primer pas que hem de fer tots plegats és escoltar la gent jove. Podeu trobar les seves respostes en el nostre canal de youtube
Un tastet del seu testimoni i els testimonis en viu de militants de la JOC seran el punt de partida de la Jornada d’Estudi de la Pastoral Obrera de Catalunya del proper dissabte. Serà una ocasió per reflexionar entre els presents i, sobretot, per donar suport a la JOC i per veure com cada persona i cada moviment pot col·laborar per transmetre la Bona Notícia de Jesús Ressuscitat a tots els joves de Catalunya.

La Jornada tindrà lloc al Seminari Conciliar de Barcelona però es podrà també seguir per vídeo conferència. Tant si la participació és presencial com a distància, cal realitzar la inscripció prèvia a través del formulari.

Més informació, al web del SIPOC
.

Et recomanem