El proper diumenge, 7 de novembre, celebrem la Jornada de Germanor. Un dia per recordar que no vivim la fe a soles, sinó que junts, en família, aconseguim mantenir unes parròquies i comunitats cristianes apassionades i actives.

A la parròquia naixem a la fe i en ella descobrim que som una família, dins d’una altra gran família, la dels fills de Déu. Per això, un cop a l’any, celebrem de manera especial aquest sentiment i recordem que n’és d’important posar el que som al servei dels altres. Perquè junts arribem més lluny, perquè gràcies a la col·laboració de tants, milers de persones són acompanyades, ajudades, reben esperança i es retroben amb Déu cada dia.

Hi ha moltes maneres d’expressar la pertinença a la família de l’Església, la nostra germanor com a comunitat cristiana:

  • Amb la teva pregària: No es tracta només de fer, també pots pregar per la teva parròquia, perquè la pregària és necessària i serà l’ànima de tota l’activitat que es faci. Amb ella els fruits seran més grans i permanents.
  • Amb les teves qualitats: Cadascú pot aportar una mica del que sap. Un somriure proper, una mà que ajuda, acompanyar en silenci qui sofreix, posar en comú la creativitat i els talents…
  • Amb el teu temps: Dedica una miqueta del teu temps als altres a la teva parròquia. Pot ser mitja hora, una, tres hores… El que s’ajusti a la teva situació de vida.
  • Amb el teu recolzament econòmic. Pots fer un donatiu. Amb la teva aportació econòmica ajudes més, perquè això permet elaborar pressupostos, millorar la utilització dels recursos i planificar accions a mitjà i llarg termini.

En aquesta revista tens un missatge del nostre bisbe, tota la informació econòmica de la diòcesis, un resum de la nostra acció i testimonis de la vida dels cristians. Aquí la pots consultar en pdf i la trobaràs també en paper a la teva parròquia.