Del 9 a l’11 de juliol, la Subcomissió Episcopal per a la Família i Defensa de la Vida va organitzar unes jornades d’agents de Pastoral de Família i Vida amb el tema “De nou la família cristiana. El primer anunci a les famílies”. Els participants van poder assistir presencialment al Complex Residencial Fray Luis de León (Guadarrama), o telemàticament en directe.

L’objectiu d’aquesta trobada era començar a aprofundir els quatre itineraris exposats durant el Congrés de Laics del 2020 i concretament, en aquesta ocasió es va centrar en l’itinerari del primer anunci a les famílies, amb ponències d’experts i taules rodones d’experiències de primer anunci. Entre aquestes intervencions, els delegats de Família i Vida del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, Juan Antonio Rodríguez i Maite Canut, van donar una aportació sobre els cursets prematrimonials en clau catecumenal (foto).

També es va parlar de dos convocatòries importants programades per al 2022:

  • La setmana del matrimoni, del 14 al 20 de febrer
  • La Trobada Mundial de les Famílies, prevista per al mes de juny a Roma, amb la qual es tancarà l’Any Família Amoris Laetitia.