Aquestes paraules les ha pronunciat el P. Joan Maria Mayol, delegat de pastoral de santuaris, peregrinacions i turisme del nostre bisbat, durant una entrevista que ha concedit a la Delegació de Mitjans de Comunicació del bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Ha estat amb motiu de la Trobada amb els superiors i representants de les comunitats religioses de la diòcesi per presentar el protocol d’atenció a les víctimes i persones vulnerables i l’Objectiu diocesà: ‘Som cridats. Cridats a ser poble

Missatges que ha transmès el P. Joan Maria Mayol, rector de la basílica de Santa Maria de Montserrat

“Hem de tenir les portes obertes perquè tothom que vulgui entrar a l’Església, trobi una experiència bonica d’aquella realitat que tothom viu en el més profund del seu cor. Quin sentit té la meva vida?. Hem de descobrir el somriure de Déu”.

“Ens preocupa la qualitat d’assistència, especialment la protecció dels joves i les persones amb discapacitat. Tots ells han de tenir un començament de la vida amb esperança i futur. Molt de respecte, il·lusió i esperança”.

“Els laics i també la jerarquia hem de fer més entenedora la tasca que es fa no per ofici sinó per vocació. A l’Església ens falta fer un bon màrqueting”.

Seguidament, pel seu interès, podeu escoltar l’entrevista:

Et recomanem