La llum de les 24h de Mans Unides: més que mai, un símbol d’esperança.

Des del 2013, Mans Unides promou una iniciativa simbòlica per omplir de llum i esperança tot el món. Sota el lema “Encén el teu compromís” el proper dia 14 de novembre, a partir de les 20h i fins a la mateixa hora del diumenge 15, tindrà lloc la VIII edició d’aquesta iniciativa de sensibilització, a les xarxes socials, al web de Mans Unides, i amb actes d’encesa d’espelmes, allà on les condicions ho permetin.

El valor d’aquesta iniciativa és de sensibilització i d’esperança, de solidaritat i de fraternitat entre persones i pobles. Aquesta edició ve marcada sobretot per la pandèmia en curs. Mans Unides vol fer present que si al Nord les seves conseqüències han estat, i continuen sent, molt greus, als països del Sud han suposat una maçada afegida a la seva ja dramàtica situació.

Avui, a la capella de la Casa de l’Església s’ha realitzat in ante prima un primer acte d’aquesta campanya: l’eucaristia de les 20h s’ha celebrat tenint presents en la pregària tots els voluntaris i col·laboradors de Mans Unides difunts per la pandèmia i, en acabar la missa, s’ha realitzat una encesa d’espelmes, símbol del compromís dels presents per la fraternitat.