El dissabte, 20 de gener passat, es va celebrar la Festivitat de Sant Fructuós, Auguri i Eulogi al Seminari Conciliar de Barcelona.

Després de les paraules de salutació del rector del seminari, Mn. Salvador Bacardit, van projectar un vídeo amb imatges antigues de com eren abans de la Setmana Tràgica i de la Guerra Civil, totes les dependències. Tal com ens explica el diaca, Mn. Miquel Àngel Jiménez, “fou interessant perquè és va veure l’evolució de l’edifici i les diferents etapes de la construcció”. Seguidament, es va poder visitar una de les torres, les terrasses i el museu de geologia del seminari.

Un cop acabada la visita, es va celebrar l’Eucaristia presidida pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella. Concelebraven el cardenal arquebisbe de Quebec (Canadà), Gerald Lacroix i els bisbes auxiliars de Barcelona, amb tots els diaques presents. 

La Jornada es va cloure amb un dinar de germanor amb les famílies i acompanyants al mateix seminari. El menjador l’ocupaven un centenar de persones.

Aquesta trobada va servir per reforçar i posar en comú les diverses experiències del diaconat.

Et recomanem