El cap de setmana passat, corresponent als dies 9 i 10 de març, a Amposta (Montsià), es va celebrar la TrocaJove’24, una trobada organitzada pel Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC), en la qual, els centres d’esplai del nostre bisbat, que s’ubiquen en les zones 8, 9 i 16 del Moviment, també hi van participar.

Aquest any es van reunir, gairebé, unes 1.100 persones provinents dels diferents centres d’esplai que estan federats al MCECC, per poder participar de la celebració d’una festa major popular de les que es viuen al nostre País.

Ha estat un moment propici per tal d’apropar la cultura popular de les festes de casa nostra a tots els joves que s’hi van aplegar: gegants, capgrossos, diables, castellers, d’entre altres, eren les representacions escollides per expressar part de l’imaginari col·lectiu popular. Evidentment, no hi va faltar l’Eucaristia que es va celebrar a la parròquia del Sagrat Cor d’Amposta.

Per accedir al recull de fotografies de la TrocaJove’24 i a una informació més detallada, es pot clicar l’enllaç següent:

https://www.peretarres.org/mcecc/noticies/2024-03-12-resum-trocajove

Et recomanem