Skip to content

El vídeo del papa – novembre 2021

 

Aquesta és la intenció de pregària del papa Francesc en aquest mes de novembre:

Preguem perquè les persones que pateixen de depressió o esgotament extrem, rebin suport de tothom i rebin una llum que els obri a la vida.

«La sobrecàrrega de feina, l’estrès laboral fan que moltes persones experimentin un esgotament extrem, un esgotament mental, emocional, afectiu i físic. La tristesa, l’apatia, el cansament espiritual acaben dominant la vida de les persones que es veuen desbordades pel ritme de la vida actual. Procurem estar a prop dels que estan esgotats, dels que estan desesperats, sense esperança, moltes vegades escoltant simplement en silenci, perquè no podem anar a dir-li a una persona: “No, la vida no és així. Escolta’m, jo et dono la recepta”. No hi ha cap recepta. I a més, no oblidem que, juntament amb l’imprescindible acompanyament psicològic, útil i eficaç, les paraules de Jesús també els ajuden. Em ve a la ment i al cor: “Veniu a mi tots els qui esteu fatigats i sobrecarregats, i jo us donaré descans”.
Preguem perquè les persones que pateixen de depressió o esgotament extrem, rebin suport de tothom i rebin una llum que els obri a la vida