Aquesta és la intenció de pregària del papa en aquest mes de juny:

Preguem pels joves que es preparen pel matrimoni amb el recolzament d’una comunitat cristiana: perquè creixin en l’amor, amb generositat, fidelitat i paciència.

“És cert això que diuen alguns, que els joves no volen casar-se, especialment en aquests temps tan durs? Casar-se i compartir la vida és una cosa bella. És un viatge compromès, a vegades difícil, a vegades complicat, però val la pena animar-se. I en aquest viatge de tota la vida, l’esposa i l’espòs no estan sols: els acompanya Jesús.
El matrimoni no és només un acte “social”; és una vocació que neix del cor, és una decisió conscient per a tota la vida, que necessita una preparació específica.
Si us plau, no ho oblidin mai. Déu té un somni per a nosaltres: l’amor. I ens demana que el fem nostre. Fem nostre l’amor, que és el somni de Déu.
I preguem pels joves que es preparen pel matrimoni amb el recolzament d’una comunitat cristiana: perquè creixin en l’amor. Que creixen en l’amor amb generositat, fidelitat i paciència. Perquè per estimar cal molta paciència. Però val la pena, eh!”