Intenció de pregària del papa Francesc en aquest mes de juliol:

Per una vida eucarística.

“Si en sortir de missa estàs igual que com vas entrar, alguna cosa no funciona.

L’Eucaristia és la presència de Jesús, és profundament transformadora. Jesús ve i t’ha de transformar. En ella és Crist qui s’ofereix, qui es dóna per nosaltres, ens convida a que la nostra vida s’alimenti d’ell i alimenti la dels nostres germans. La celebració de l’Eucaristia és una trobada amb Jesús ressuscitat i alhora una manera d’obrir-nos al món com Ell ens va ensenyar.

Cada cop que participem en una Eucaristia, Jesús ve i Jesús ens dóna la força per estimar com Ell va estimar. Perquè ens dóna el valor de sortir a l’encontre, sortir de nosaltres mateixos i obrir-nos amb amor als altres.

Preguem perquè els catòlics posin al centre de la seva vida la celebració de l’Eucaristia, que transforma les relacions humanes i obre la trobada amb Déu i amb els germans.”.


El Vídeo del Papa és un projecte que permet “donar a conèixer els desafiaments de la humanitat i de la missió de l’Església”. Un altre objectiu és el de “despertar consciències” i mobilitzar els joves per tal que es comprometin “per una missió de compassió pel món”, en paraules de Fréderic Fornos sj, director internacional de la Xarxa Mundial d’Oració del Papa.

La iniciativa es va posar en marxa en 2016 i ja s’han publicat 90 vídeos en 23 llengües de manera simultània, arribant a la xifra dels 200 milions de reproduccions.

Et recomanem