Testimoni en el context de la Cadena de pregària per les vocacions, del mes de novembre.

El lema d’enguany és “El coratge d’un sí”. La Cristina Belenguer i el David Ferreiro han tingut el coratge de dir-li Sí al Senyor, personalment i com a família, amb els seus fills Damià i Cèlia, bolivians de naixement. Els hem demanat que facin balanç del seu “sí” a Déu, ara que viuen a l’Alt Penedès.

Som David, Cristina, Cèlia i Damià, una petita família missionera. Vam arribar aproximadament fa dos mesos de Bolívia i ara vivim en un petit poble de l’Alt Penedès, Sant Llorenç d’Hortons, on ens han acollit a la casa parroquial i ens sentim molt acaronats.

Davant d’ aquesta expressió, “el coratge d’un Sí” ens ve a la ment la imatge d’un paracaigudista que es llança des d’un avió: quina confiança més gran ha de tenir amb el seu paracaigudes! Tan sols és un moment, llançar-se; la resta és meravellós. Així és l’aposta per l’Amor. El sí és un acte de confiança. És dir: vull que l’amor sigui el motor.

Ens vàrem casar ara fa dotze anys, vam sortir de missioners ad gentes el 2010 i vam formar una bonica família a Bolívia. Allà ens hem sentit part del poble que ens va acollir i podem dir que aquests deu anys ens han apropat més a Déu.

Han estat molts petits sís, abans i desprès; també hem dit: no, més tard, m’ho pensaré… la vida és plena d’ambigüitats, que acaben semblant coherències.

Ara vivim a Sant Llorenç d’Hortons. Una sorpresa més, de molts petits sís, un nou espai per apropar-nos a Jesús. Hem arribat com caiguts del cel, estem molt oberts i atents a un futur que, com sempre fins ara, ens portarà moltes persones extraordinàries que escriuran als nostres cors i ens aproparan a Deu.


La Cadena de Pregària continua tot el mes de novembre, amb especial atenció als dies 9, 19 i 29, encarregats a la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Si vols inscriure’t per un torn de pregària, pots fer-ho en la web de la Cadena de pregària.