El papa Francesc, una vegada més, en la seva salutació després de l’audiència general d’aquest dimecres, 22 de novembre, torna a fer una crida a la pau per “l’estimat poble d’Ucraïna, la turmentada Ucraïna, Israel i Palestina”.

El papa Francesc ha parlat després de les trobades que va tenir abans de l’audiència amb una delegació de familiars israelians dels ostatges a Gaza i una de palestins que tenen familiars a la mateixa Gaza i que viuen sota els bombardejos.

“Ells pateixen molt i he sentit com tots dos pateixen: les guerres provoquen això, però aquí hem anat més enllà de les guerres, això no és fer la guerra, això és terrorisme”, ha apuntat el Sant Pare.

Es resa molt per la pau

Avancem per la pau, “recen per la pau, resen molt per la pau”, ha demanat novament el papa Francesc, invocant que el “Senyor posi allà la seva mà, que el Senyor ens ajudi a resoldre els problemes i no a seguir endavant amb les passions que al final maten tothom.” L’oració és per tots dos pobles, el palestí i l’israelià, “perquè arribi la pau”.

Trobades amb israelians i palestins

El papa Francesc, com va confirmar fa pocs dies el director de la Sala de Premsa del Vaticà, Matteo Bruni, ha rebut aquest dimecres 22 de novembre, en dues trobades separades, “de caràcter exclusivament humanitari”, com va explicar el mateix Bruni, les dues delegacions d’israelians i palestins per a un gest de “proximitat espiritual al patiment de cadascú”.

Et recomanem