El bisbe Agustí Cortés ha rebut el Sr. Miquel Iceta en la visita que aquest ha realitzat avui a la Catedral de Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat. D’aquesta manera, han tingut l’oportunitat de resseguir els diferents espais de la catedral i palpar les necessitats urgents de rehabilitació i sanejament del monument.

La regidora Lourdes Borrell ja fa temps que preparava aquesta reunió amb el Patronat de la Catedral de Sant Llorenç, que avui s’ha materialitzat, per trobar noves vies d’ajut que permetin la consolidació d’aquest patrimoni cultural declarat com a Bé cultural d’interès local.

El Sr Ministre ha escoltat les explicacions del Director del Patronat de la Fundació Laurentius, el Sr Salvador Obiols i la resta de patrons, acompanyats  pel Secretari general del Bisbat, Mn. Joan Pere Pulido.

La regidora de Cultura, Lídia Muñoz, en representació de l’alcalde, el Sr. Oriol Bossa, excusat per obligacions d’agenda, juntament amb altres regidors, han saludat el senyor ministre a la Plaça de la Catedral.

Ha estat un matí de treball fructífer, per buscar línies conjuntes que ens permetin impulsar noves millores per tal que la Catedral de Sant Llorenç pugui continuar essent una àgora de vida al servei de les ciutadanes i ciutadans de  Sant Feliu de Llobregat i de tota la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat

Et recomanem