El día 1 comença la Cadena de Pregària per les vocacions.

Cada mes de novembre les 10 diòcesis amb seu a Catalunya, fan una pregària ininterrompuda per les vocacions al matrimoni, al sacerdoci i a la vida religiosa. Cada cop més parròquies, famílies, comunitats religioses, persones particulars, s’uneixen en aquesta cadena de pregària. A la Diòcesi de Sant Feliu, els dies assignats són el 9, 19 i 29 de novembre.

A més de participar-hi individualment, hi ha moltes modalitats per fer-ho: com a família, com a parròquia, com a comunitat religiosa… Al web www.cadenadepregaria.cat podeu inscriure-vos per participar en la cadena, a més de trobar vídeos testimonials, guies i materials de pregària, etc.

El lema escollit enguany és “El coratge d’un sí”. És cert que cal coratge per respondre sí a la crida de Déu, sigui quina sigui la vocació de cada cristià. Però tenim un bon exemple en la Mare de Déu. Enmig de la pandèmia que estem travessant, Maria de Natzaret apareix com la dona creient que fa possible, amb l’ajuda de Déu, transformar allò dolent de l’actual crisi en una oportunitat per a créixer i millorar. Tal i com el coratge del sí de Maria va fer possible l’Encarnació, el coratge d’aquell que diu “sí” a la vocació, fa possible que el Regne de Déu s’obri més camí en aquest món.

Descarrega’t el cartell

Descarrega’t el díptic 

Descarrega’t les pregàries