“A TI TE DIGO”. Ponte en camino, no esperes más.

El proper 30 d’abril, IV Diumenge de Pasqua, “diumenge del Bon Pastor”, l’Església celebra dues Jornades vocacionals de forma conjunta:

Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions. De caràcter universal, pretén despertar en tots els joves la pregunta per la seva vocació, i que la comunitat cristiana promogui les vocacions amb l’oració i l’acompanyament. Està organitzada pel Servei de Pastoral Vocacional de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER) i la Conferència Espanyola d’Instituts Seculars (CEDIS).

Jornada de Vocacions Natives. Desitja sostenir les vocacions d’especial consagració que sorgeixen als Territoris de Missió, perquè cap es quedi frustrada per manca de recursos. Per això, a més de l’oració, promou la col·laboració econòmica. Està organitzada per Obres Missionals Pontifícies (OMP).

Les dues Jornades comparteixen un mateix cartell i un mateix lema: “Posa’t en camí, no esperis més”, en línia amb el lema de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ), que es celebrarà a l’agost a Lisboa: “Maria se n’anà de pressa” (Lc 1, 39).


Pregària Vocacional a Castelldefels

Aquest mes, la pregària vocacional que sol fer-se el darrer dijous de mes a la Catedral, canvia de dia i de lloc. Pren nota:

🗓️Divendres 28 d’abril

⏰20 h. eucaristia presidida pel bisbe.

Tot seguit, la Vetlla de pregària.

⛪️Parròquia de Santa Maria de Castelldefels

Et recomanem