El proper diumenge, 28 de maig, celebrem en el calendari litúrgic la vinguda de l’Esperit Sant. Per aquest motiu, a la Catedral de Sant Llorenç, tindrà lloc una Vetlla de Pentecosta dissabte 27, a les 22h: serà un moment de pregària per cloure el temps de Pasqua, amb lectures, salms, pregàries i testimonis per acollir i invocar el do de l’Esperit Sant.

La solemnitat de Pentecosta és també un dia molt indicat per celebrar el sagrament de la confirmació. De fet, els adults que han seguit a diverses parròquies un camí de preparació i catecumenat per als sagraments de la iniciació cristiana, rebran el do de l’Esperit Sant diumenge 28 a les 19h, a la catedral, de mans del bisbe Agustí, juntament amb un grup de 12 nois i noies de l’Escola Bon Salvador, de Sant Feliu de Llobregat.

Parlar de l’Esperit Sant és parlar dels seus dons que ens regala a tota l’Església, a tots els batejats. Per això és també un dia de celebració per al conjunt del laïcat: és el dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar. «Junts anunciem el que vivim» és el lema que la Comissió Episcopal per als Laics Família i Vida de la CEE proposa per a la Jornada d’aquest any, i és una invitació a prendre consciència de la importància de l’anunci explícit de Jesucrist, amb paraules i amb obres, centrant-nos en el nucli de l’evangeli: Jesucrist t’estima, ha donat la vida per tu i ha ressuscitat.

Et recomanem