Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Delegacions diocesanes

 
Delegat

Delegació de Pastoral de Santuaris, Peregrinacions i TurismeLa seva funció principal és tenir informats els rectors dels diversos santuaris del nostre bisbat i de les trobades anuals que prepara el Secretariat Interdiocesà de Santuaris, de cara als rectors i laics que hi col·laboren tant de Catalunya com de les Illes, en les quals es tracten i reflexionen temes en relació amb l’acolliment i l’espiritualitat pròpia dels santuaris. El delegat informa també als rectors de la trobada nacional anual i els facilitat el material que s’ha utilitzat per treballar.

S'està treballant per generar una xarxa entre els diversos santuaris presents a la diòcesi, incloent algunes ermites amb gran tradició de pelegrinatges i devocions (veure documents més avall).


Per altra part, la delegació pot facilitar textos litúrgics de cara a celebracions amb diversos idiomes, a petició dels rectors que ho demanin, igual que uns tríptics en els quals hi ha una salutació del nostre bisbe adreçada als turistes que ens visiten.

Lectures de la missa en diverses llengües
  
Cicle A
  Cicle B
  Cicle C 

Informació rutes turisme religiós 2017 amb Viajes Magister 
Més informació dels santuaris presents a la diòcesi

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Delegat: P. Joan M. Mayol i Fàbregas, OSB

santuaris@bisbatsantfeliu.cat

Agenda de la delegació
2020
 
DLL DM DC DJ DV DS DG
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31