Comença demà i fins diumenge.
El Congrés de Laics “Pueblo de Dios en salida” se celebra del 14 a el 16 de febrer de 2020 en el Pabellón de Cristal de la Casa de Campo de Madrid. Hi participaran més de 2.000 persones de parròquies, moviments, associacions i congregacions. Del Bisbat de Sant Feliu participaran 12 persones. L’objectiu de l’congrés és dinamitzar el laïcat a Espanya partint de el protagonisme i la participació dels mateixos laics.
El congrés, un procés.
Els dies de congrés seran el colofó a un treball previ que s’ha realitzat des d’abril de 2018 a les parròquies, congregacions, moviments i associacions laïcals des de les diòcesis. I serà el punt de partida a una feina que tindrà continuïtat en els propers anys, per donar resposta a les propostes que surtin d’ell mateix. Per això, aquest congrés, afirmen els organitzadors, “no és un esdeveniment aïllat, sinó que forma part d’un procés”.
Programa.
El programa proposa tres tipus d’activitats, totes elles relacionades entre si: ponències, itineraris i celebracions.
El Congrés, en directe.
Per fer un seguiment de les notícies podeu consultar el web de l’congrés www.pueblodediosensalida.com, perquè s’aniran pujant i actualitzant les ponències ofertes, vídeos i material gràfic l’esdeveniment.
La sessió inaugural i la clausura de la trobada es podran seguir en directe des de la pàgina web de Congrés i les xarxes socials de la mateixa.