A finals de maig s’ha iniciat una segona fase de restauració i manteniment del temple de la Catedral de Sant Llorenç. Si anteriorment s’havia treballat en el campanar i la façana de l’entrada del Roser, en aquesta ocasió, els treballs seran al cimbori octogonal, és a dir, la cúpula superior de tot l’edifici, sobretot en la part externa, encara que de retruc, també hi haurà algunes intervencions en l’interior. Es tracta de refer la coberta i molts elements exteriors del cimbori, com ara els vitralls i finestrals.

Aquesta important obra de conservació i manteniment es fa gràcies a les aportacions de diverses administracions i entitats: Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, Conferència Episcopal Espanyola, Generalitat, Diputació, Ajuntament i encara s’està a l’espera de la confirmació d’altres. També són importants i insubstituïbles les aportacions regulars dels Amics de la Catedral, que demostren la generositat de moltes persones que valoren el patrimoni artístic i cultural de l’Església en general i en la vila de Sant Feliu de Llobregat.

Després de celebrar els 77 anys de l’actual temple i encetant la celebració del 500 anys de la creació de la parròquia, es moment de treballar en el present amb visió de futur per continuar el camí i el testimoniatge de la catedral-parròquia de Sant Llorenç.

Et recomanem