Ahir dilluns dia 6 va tenir lloc la celebració de l’Eucaristia amb què es donava inici al nou curs 2021-22 al Seminari que acull els seminaristes de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat. Enguany s’estrenen set seminaristes nous: sis de Barcelona i un de Sant Feliu, que es diu Juan Eusebio Brea i prové de Castelldefels.

La missa va ser presidida pel bisbe Agustí Cortés i concelebrada pel bisbe auxiliar Sergi Gordo i pel cardenal Joan Josep Omella, que va fer l’homilia, juntament amb l’equip de formadors del Seminari. Després de l’eucaristia, tots els seminaristes van acabar la celebració del nou curs amb un àpat, acompanyats del cardenal, els bisbes i tot l’equip de formadors. En aquest moment es va anunciar ja la propera ordenació presbiteral del nostre diaca Mn. Xavier Montané, prevista per al 24 d’octubre 2021 a la Catedral de Sant Llorenç.

En aquest context d’inici de curs, dijous 9 de setembre hi ha prevista una trobada dels vuit seminaristes actuals de Sant Feliu de Llobregat amb el bisbe Agustí, a la Casa de l’Església, amb moments i espais per pregar junts, compartir inquietuds i vivències, i sopar plegats.