Si ofereixes una Missa per les teves intencions o pels teus éssers estimats a través d’Ajuda a l’Església Necessitada (AEN), el seu efecte és multiplicador. És un gest preciós d’intercessió pels teus i a més el teu donatiu o estipendi de Missa permet a un sacerdot sense recursos sobreviure i quedar-se al costat de la seva gent, en països de pobresa, guerra, violència o persecució religiosa. Fer costat a aquests sacerdots i les seves comunitats és contribuir a la supervivència del cristianisme on corre perill de desaparèixer. 
A Ucraïna, des del començament de la guerra, centenars de sacerdots s’entreguen dia a dia als més necessitats. Són el seu suport espiritual, posen a la seva disposició les seves cases parroquials, reuneixen aliments per a distribuir allà on la guerra està causant estralls… I mentrestant, ells a penes tenen per a viure. És el cas dels 548 sacerdots de l’arxidiòcesi de Ivano-Frankivsk.

“Esperem i resem perquè estiguis disposat a fer costat als nostres sacerdots amb estipendis de Missa i t’agraïm la teva comprensió i la teva mà salvadora”, ha apuntat el seu arquebisbe Mons. Volodymyr Vijtyshyn. 

Cada prevere necessita una ajuda de 120 euros en estipendis de Missa, per a poder sostenir-se durant els propers mesos. Com ells, milers de sacerdots en el món estan esperant la teva ajuda. T’imagines a un d’aquests sacerdots a Ucraïna o al Pakistan, a Terra Santa, a Nicaragua… celebrant Missa al costat de la seva comunitat, per la intenció que tu portes en el cor? Els dones suport amb estipendis de Missa? 

Ofereix Misses ara »

Et recomenem