Dissabte 8 de juliol el bisbe Agustí va presidir la celebració d’enviament dels joves que, amb els seus acompanyants, participaran a la Jornada Mundial de la Joventut, a Lisboa, del dia 1 al 6 d’agost. No van poder ser-hi presents tots, però hi havia una bona representació dels diversos grups participants a través de les parròquies de Molins de Rei, Sant Just Desvern, Castelldefels, Els Monjos, Sant Boi i Sant Vicenç dels Horts. En total una quarantena de joves inscrits amb la nostra diòcesi, en l’organització del Secretariat Interdiocesà de Joventut.

Va resultar una celebració senzilla, però plena d’alegria, emoció i moltes ganes d’arribar a Lisboa. Com un moment de pregària i preparació, es van llegir alguns fragments del missatge del papa Francesc convocant a la JMJ, també un text evangèlic, i el bisbe els va adreçar unes paraules, per concloure amb el ritu de l’enviament, i amb el significat del lema de la JMJ: Com Maria, disposats a partir de pressa a l’encontre Jesús, amb els germans, amb el papa Francesc i joves de tot el món.

L’aventura començarà el proper diumenge 30 de juliol a la tarda, quan sortirà des de la Casa de l’Església l’autobús que els portarà fins a Lisboa. Bona experiència!

Et recomanem