logo any familia Amoris Laetitia adaptatL’Any “Família Amoris Laetitia”, que es va posar en marxa el passat 19 de març de 2021, tindrà la seva cloenda del 22 al 26 de juny, aprofitant la X Trobada Mundial de les Famílies.  

Aquesta Trobada Mundial de les famílies tindrà un caràcter multicèntric i serà present a totes les diòcesis del món. Així doncs, cada Església tindrà l’oportunitat de viure una experiència eclesial en l’àmbit local i podrà participar en directe en un esdeveniment global; la trobada a Roma amb el papa Francesc.  

A la nostra diòcesi, tindrà lloc el 26 de juny, a partir de les 10:00h, a la Parròquia de Sant Pere (Sant Pere de Ribes) El programa de la trobada inclou:  

 

10:00h acollida a les famílies  

10:30h eucaristia presidida pel bisbe Agustí  

12:00h connexió amb l’Àngelus del papa Francesc des de Roma  

12:30h catequesi i testimonis sobre la vocació del matrimoni com a camí a la santedat  

14:00 dinar de germanor on cada família porta quelcom per a compartir  

 

Hi haurà un programa especial per als més petits de la casa, segons les edats. 

Per tal de facilitar l’organització d’aquesta trobada, i calcular el nombre de participants i les edats, dirigiu-vos a la Web de la Delegació de Família i Vida.  

Us convidem a gaudir d’aquesta oportunitat de viure una experiència de participació, comunió i missió per a les famílies, amb l’Església que camina al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat! 

Et recomenem