Demà dijous, 21 de gener, solemnitat dels sants màrtirs Fructuós Auguri i Eulogi, tindrà lloc a la Catedral de Tarragona, a les sis de la tarda, l’eucaristia de cloenda del vint-i-cinquè aniversari del Concili Provincial Tarraconense de 1995. La missa serà presidida per l’arquebisbe Joan Planellas, president de la Conferència Episcopal Tarraconense.

En finalitzar l’eucaristia, els bisbes de Catalunya faran públic un document que porta per títol Esperit, cap on guies les nostres esglésies? Als vint-i-cinc anys del Concili Provincial Tarraconense del 1995, una orientació pastoral que es mou entre el Concili Vaticà II, els ensenyaments del papa Francesc —sobretot l’Exhortació pastoral Evangelii gaudium— i les resolucions del Concili Provincial Tarraconense de 1995.

La celebració, complint estrictament les mesures sanitàries del moment, tindrà l’aforament limitat. Per aquest motiu també es podrà seguir en directe a través del lloc web de l’Arquebisbat de Tarragona, del seu canal de Youtube i la resta de xarxes socials.


Font: Arquebisbat de Tarragona