El passat diumenge 19 de juny, va tenir lloc la celebració del dia del Cos i la Sang de Crist, la Solemnitat del Corpus Christi. A les parròquies de tota la diòcesi es va celebrar litúrgicament i, en moltes poblacions, també amb la tradició de les catifes de flors. A la Catedral de Sant Llorenç el bisbe Agustí va presidir l’eucaristia, que va finalitzar amb una processó amb la custòdia al voltant de la Plaça de la Vila, juntament amb els nens i nenes que van rebre la primera comunió, vivint així una experiència inoblidable de comunió i germanor amb els seus companys i companyes i entre tots els fidels.  

Entre les catifes de flors per Corpus, són molt anomenades les de Sitges. Des de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de la vila, el seu rector,  Mn. Josep Pausas i Mas ens recorda que no ens hem d’oblidar de la importància de la celebració d’aquest dia tan assenyalat amb aquestes paraules: “Corpus ens fa viure, alhora, la presència de Jesús en els més necessitats i vulnerables, els qui van quedant a la cuneta de la vida i que cal rescatar”.  

Algunes imatges també ens han arribat des d’Abrera, on després de la missa de les 11h, es va realitzar una processó pels carrer del poble amb el Santíssim Sagrament. 

Et recomanem