El diumenge 3 de juliol, amb el lema “Maria es posà a caminar”, recordant la Mare de Déu com a model de servei i ajuda, se celebra la LVI Jornada per a la Responsabilitat en el trànsit que, aprofitant la proximitat amb la festivitat del patró dels conductors Sant Cristòfol, que té lloc el 10 de juliol. 

Jornada que té l’objectiu de fer una crida a la responsabilitat dels conductors, ja que el risc zero no existeix i ens recorden que cal complir amb les normes del codi de circulació. En aquestes dates recordem a totes aquelles persones que, per oci o obligacions, han d’agafar un vehicle. 

Aquest any en el missatge també s’ha dirigit a tots aquells transportistes que s’han vist durament afectats per la pujada de preus dels combustibles i del manteniment dels seus vehicles, però que a pesar d’aquestes dificultats inviten a compartir aquesta festivitat com un moment de germanor i a “elevar les nostres súpliques i oracions, perquè els acompanyin i guiïn a tots els transportistes i conductors i perquè cada dia arribeu feliçment al vostre destí“. 

Et recomenem