Pelegrinatge virtual en el mes del Sagrat Cor de Jesús.

El mes de juny és el mes tradicionalment dedicat al Sagrat Cor de Jesús. Aquesta devoció es concreta en tot un itinerari espiritual, el Camí del Cor, que condueix el nostre cor a estar profundament unit al Cor de Jesús, en una missió de compassió pel món.

Aquesta és també l’espiritualitat que fonamenta la Xarxa Mundial de Pregària del Papa o Apostolat de l’Oració, un servei eclesial de la Santa Seu que està al servei de les persones i grups que, arreu del món assumeixen l’oració com una forma d’apostolat i, en particular,  acullen les Intencions mensuals d’oració proposades pel Sant Pare.

A més del ja popular “Vídeo del papa” de cada mes, que transmet d’una forma actual la motivació de pregària particular del papa per a tota l’Església, la Xarxa ha donat forma per aquest mes de juny a una iniciativa de peregrinació virtual rere les empremtes del Cor de Crist en Espanya, un camí de trobada amb un mateix i amb el Senyor.

Cada dia hi ha un recorregut, un full de ruta, que ens portarà per paisatges, terrenys i climes diferents, però el camí i les passes depenen de cadascú. Amb materials diversos, pregàries, àudios, vídeos, cançons, etc, proposa un itinerari pautat d’oració i conversió a l’essència de l’amor de Jesús, representat pel seu cor.

Podeu seguir la peregrinació Camí del Cor en el seu web, o subscriure-vos al butlletí diari, escrivint a apostolado@apostoladodelaoracion.com