Avui ha tingut lloc la benedicció del pessebre situat a la recepció de la seu diocesana. L’acte, senzill, amb la presència dels treballadors de la Cúria, s’ha realitzat en acabar la missa que cada dia se celebra a les 8h, a la capella de la planta baixa.

Donat que el papa Francesc ha convocat un any dedicat a sant Josep, que s’allargarà fins al 8 de desembre de 2021, avui s’ha fet present de manera especial la figura del patró de l’Església universal, amb la lectura d’uns breus paràgrafs del document papal Patris corde (amb cor de pare).

Jornada de dejuni i oració per la vida

Per avui mateix, la CEE havia convocat els catòlics a una jornada de dejuni i oració,  com a resposta a la recentment aprovada llei d’eutanàsia pel Congrés dels Diputats. Aquesta ha estat doncs la intenció de pregària recollida a l’eucaristia de les 8h: «demanar al Senyor que inspiri lleis que respectin i promoguin la cura de la vida humana» així com «la promoció de les cures pal·liatives, que ajuden a viure la malaltia greu sense dolor i a l’acompanyament integral, per tant també espiritual, als malalts i a les seves famílies”, segons expressen els bisbes de la CEE en la seva nota de l’11 de desembre 2020.