WhatsApp Image 2022-06-15 at 13.21.08

Aquest matí ha tingut lloc la benedicció de totes les instal·lacions del Pediatric Cancer Center a Esplugues de Llobregat, després de cinc llargs anys de captació de fons per a fer realitat aquest projecte, vinculat a l’Hospital de Sant Joan de Déu i punt de referència europea per al tractament del càncer infantil.

L’acte d’avui ha comptat amb la presència del nostre bisbe Agustí, qui s’ha encarregat de presidir l’eucaristia, concelebrada amb el superior general de l’Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu, Jesús Etayo, i altres germans hospitalaris.

Un cop acabada l’eucaristia, el bisbe, els germans de Sant Joan de Déu i representants de l’Hospital, s’han dirigit al vestíbul del nou recinte, per a beneir-lo. Ha estat un moment emocionant que s’ha acompanyat per la coral de l’Hospital que havia intervingut també durant la missa. Després han passat a fer una visita guiada per totes les instal·lacions. 

Demà tindrà lloc l’acte d’inauguració més oficial, amb les autoritats del Govern i representants de l’hospital i de l’Orde Hospitalària. A la tarda, serà el moment de reunió amb els donants que han fet possible aquest centre. Per últim, el dia 17 serà la jornada de portes obertes i trobada amb la comunitat científica. 

Et recomenem