Càritas

El dijous 23 de juny, Càritas va estrenar la nova seu dels seus serveis del Baix- Llobregat-Nord, en el Casal que la Parròquia li ha cedit pels anys vinents. 

Ramon Carbonell, qui fa cinc anys que és el director de Càritas, va presentar la memòria de l’any 2021 i va aprofitar l’ocasió per dirigir unes paraules de gratitud al rector de la Parròquia per la cessió del local. 

El nostre bisbe va visitar i beneir aquestes noves oficines en les quals, Càritas durà a terme la seva activitat. Entre els assistents hi eren Ana Alba, alcaldessa i la Irene Cabrera, regidora de serveis socials, voluntaris i treballadors de Càritas. 

En aquesta celebració es va aprofitar per fer pública la Memòria amb les atencions fetes per Càritas Diocesana, juntament amb les diferents Càritas parroquials que conformen les comarques de l’Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat i sud de l’Anoia. S’han inclòs també les conclusions del darrer informe FOESSA, en referència a l’exclusió i desenvolupaments social a Catalunya presentat aquest 2022. 

D’aquesta memòria destaquem les 6.246 llars ateses i les 15.814 persones que s’han vist beneficiades de l’acció de Càritas. Un augment del 13% respecte al 2019. Podeu visitar el seu web per saber-ne més detalls de la memòria.

Et recomanem