La Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat ja es major d’edat! Això es podria dir, donat que avui, 12 de setembre, es compleixen 18 anys de l’arribada del primer bisbe de Sant Feliu de Llobregat, diòcesi creada juntament amb la de Terrassa segons les butlles del papa Joan Pau II del 15 de juny de 2004.

Es moment de donar gràcies a Déu i de demanar-les a Ell per a tot el Poble de Déu que peregrina, sinodalment, a la diòcesi i pel bisbe Agustí i les seves intencions. Així ho han fet els treballadors de la Casa de l’Església, membres de la Cúria i de Càritas diocesana, tant a l’eucaristia celebrada a les 8 del matí a la capella de la Casa, com al migdia, en un fraternal brindis amb cava i un pastís d’aniversari, que els ha tornat a aplegar al menjador de la seu del bisbat. Per molts i molts anys!

En aquesta data hem volgut estrenar un vídeo presentació de la diòcesi per apropar-nos al públic i explicar de manera transparent qui som, com ens organitzem, què fem. Pots veure’l en el nostre canal de YouTube.

Et recomanem