Mans Unides Asamblea 2022

Es va realitzar el 22 de gener al matí, a la Casa de l’Església, amb l’objectiu principal de la renovació del càrrec de la presidència, a més de transmetre informacions sobre els balanços de les campanyes realitzades en l’últim temps. Aquesta assemblea s’hauria d’haver realitzat amb anterioritat però per les limitacions de la pandèmia no havia estat possible.

Durant la mateixa es va fer present que Mans Unides ha emprès una multitud de projectes d’emergència en diferents països per pal·liar situacions extremes que ha provocat la Covid-19 en els països més desfavorits.

Durant el darrer any s’ha constatat que, si bé les activitats de la delegació s’han vist minvades per causa de la pandèmia, els donatius han sigut abundants i ha augmentat el nombre de socis col·laboradors, fets que testimonien l’esperit solidari de les persones i la societat en general.

El resultat de les votacions per a la renovació de la presidència, Maria Teresa Gisbert va sortir escollida per unanimitat per a un nou període de tres anys.

 

cartell campanya 2022 Campanya de Mans Unides

12 i 13 de febrer 2022

“La nostra indiferència els condemna a l’oblit”

Projecte al Departament del Beni, Bolívia.

Et recomanem