El proper 25 de març, solemnitat de l’Anunciació del Senyor, celebrem la Jornada per la Vida. Aquest any amb el lema “Amb tu per la vida, sempre”.

Aquest dia l’Església celebra el misteri de l’encarnació, quan el Verb de Déu va assumir, per amor, la nostra naturalesa humana per portar-la a plenitud». Així ho recorden els bisbes de la Subcomissió Episcopal per a la Família i la Defensa de la Vida al seu Missatge per a aquesta Jornada.

A més, “inviten a acompanyar la vida humana, la vida de cada persona, en totes les fases de la seva existència, des de la seva concepció fins a la seva mort natural, augmentant les cures quan la vida és més vulnerable”. I enumeren les vides “que han de ser acompanyades”, tenint present l’inici i el final de la vida, sense oblidar l’acompanyament a refugiats i immigrants, la salut mental i l’ancianitat.

Conclouen el seu missatge demanant a “Maria Santíssima, Mare de la Vida, que infongui en nosaltres un amor concret i creatiu per instaurar la cultura de la vida, acompanyant i acollint cada persona”.

Et recomanem