Vols dibuixar què és per tu l’Advent i el Nadal a la llum de la Paraula de Déu?

L’equip del Secretariat d’Animació Bíblica de la Pastoral llança una iniciativa creativa per a l’imminent temps d’Advent i el Nadal, per tal d’apropar a tots els fidels la riquesa de la Paraula de Déu de forma artística. L’activitat, adreçada a nenes i nens de catequesi, joves, adults… és a dir, a tothom, consisteix a dibuixar i pintar el que els diu a cada persona l’evangeli corresponent a cada diumenge d’Advent i el de Nadal. No es tracta d’un concurs, amb premiats, sinó d’una mostra col·lectiva, ja que per a després de Reis es farà un recull-presentació de tots els dibuixos rebuts, que es difondrà a través de les plataformes digitals.

Per facilitar els textos dels evangelis corresponents, s’aniran penjant en el bloc del Secretariat d’Animació Bíblica de la Pastoral. Els dibuixos, escanejats o fotografiats, s’hauran de lliurar a animaciobiblica@bisbatsantfeliu.cat. Anima’t i participa!


A la secció recursos del Secretariat d’Animació Bíblica de la Pastoral trobaràs a més tot un seguit de fitxes per apropar-te a les cartes apostòliques.