Al voltant de 300 persones, es van aplegar el passat diumenge a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès per gaudir del darrer treball dels cors Isquione i Bitxac, “Deep peace” (pau profunda).

Com ja hem informat en altres ocasions, en aquest 2023 Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat celebra 10 anys de la seva creació, tot i que són molts més els anys en que Càritas ha acompanyat les persones en situació de vulnerabilitat a les comarques de l’alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat i sud de l’Anoia, fent part de Càritas Diocesana de Barcelona.

Emmarcat en els diversos actes de celebració que s’han previst per tot el territori, el 4 de juny es va celebrar l’acte institucional i un concert a càrrec dels cors Isquione i Bitxac, que va aplegar unes 300 persones a la basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès.

La crònica més detallada la podeu consultar al web de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.


Corpus Christi, Dia de la Caritat: Tu hi tens molt a veure

Precisament estem en la Setmana de Corpus, temps que crida especialment a l’exercici de la caritat, a l’exemple de Jesús, que va donar el seu cos i la seva sang per la humanitat. Per això, la campanya d’enguany de Càritas en aquesta data és una invitació a implicar-nos, essent oportunitat i esperança per canviar la situació de les persones que pateixen.
Podeu informar-vos més i col·laborar a través del web de Càritas Diocesana i del Full Dominical Extra de Corpus 2023.

Et recomanem