El passat 23 de desembre el bisbe Agustí va celebrar els seus 50 anys de capellà. El record d’aquesta data coincideix cada any amb la felicitació de Nadal que se celebra a la Casa de l’Església. La situació més complicada de la pandèmia a les vigílies d’aquest Nadal va obligar a concentrar la celebració al voltant de l’eucaristia amb la Cúria diocesana, per donar gràcies a Déu per aquests 50 anys de fidelitat al Senyor del bisbe Agustí.

Ell, en la seva homilia, va compartir amb els presents el balanç més profund d’aquestes dècades. Prenent com a referència el títol de la novel·la de Susanna Tamaro Vés on et porti el cor, el bisbe Agustí expressava que, tot reconeixent les seves mancances, aquesta havia estat la seva actitud més profunda des de la seva ordenació: “on em porti el cor, però amb el desig que em porti cada vegada més al cor de Jesús, a tenir el seu cor”.

D’una manera senzilla i molt familiar, els treballadors de la Cúria van poder expressar el seu afecte al bisbe Agustí, amb un regal i un mini-pastís pel 50è aniversari de prevere.