Els propers dies 28 i 29 de juny, a la Salle Bonanova del barri de Sant Gervasi de Barcelona (Pg. de la Bonanova, 8), tindran lloc les XXIII Jornades Interdiocesanes de Responsables de Catequesi, organitzades pel Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC), amb el lema “La missió del responsable en la formació del catequista”.

Durant les Jornades, presidides per Mons. Francesc Conesa, bisbe de Solsona i president del SIC, hi haurà tres ponències: una sobre “Elements fonamentals en la formació del catequista”, a càrrec de la Gna. María Granados, sotsdirectora de la Comissió Episcopal per a l’Evangelització, Catequesi i Catecumenat de la Conferència Episcopal Espanyola;  una altra, sobre “Com fer arribar la formació als catequistes”, impartida per Mn. Antoni Elvira, delegat de catequesi d’Urgell, i una darrera ponència amb el tema “Fer catequesi, ser catequista”, a càrrec de Mn. Xavier Romero, delegat de catequesi de Solsona. Després de cada ponència, hi haurà una estona de descans i de posada en comú, així com treballs en grup el primer dia.

Les XXIII Jornades de Responsables de Catequesi, que comptaran amb la celebració de l’Eucaristia divendres 28 de juny amb vespres i dissabte 29 de juny amb laudes, finalitzaran amb unes conclusions i un dinar amb tots els participants.

Et recomanem