El proper diumenge 18 de febrer, coincidint amb el primer diumenge de Quaresma, se celebrarà el I Aplec de les parròquies de l’Arxiprestat de Vilafranca del Penedès. Aquesta nova proposta pastoral s’emmarca en el context del sínode de l’Església universal, que ens convida a “fer camí junts”, i de l’objectiu diocesà del nostre bisbat de Sant Feliu de Llobregat, que té per lema “Som cridats. Cridats a ser Poble”.

Es tracta, doncs, d’una convocatòria a tots els fidels de les parròquies per fer una trobada conjunta que ens ajudi a fer comunitat i sentir-nos poble de Déu que fa camí en aquest arxiprestat. 

L’Aplec tindrà lloc a la parròquia de Santa Margarida i els Monjos, i començarà a les 17.00 h amb una benvinguda i presentació de l’acte a l’interior de l’església. Després, a les 17.30 h, com a activitat principal de la trobada, i coincidint amb l’inici del temps de Quaresma, hi haurà un Viacrucis pels espais exteriors, amb el Sant Crist de la parròquia dels Monjos i amb la participació dels Portants de Vilafranca del Penedès, Torrelles de Foix i Sant Martí Sarroca.

Cal destacar que les 14 estacions les llegiran representants de les diferents parròquies. Després del Viacrucis, a les 18.30 h, hi haurà un refrigeri amb rosquilles del monestir de la Mare de Déu del Carme, i l’Aplec acabarà a les 19.00 h. L’acte és obert a tothom i s’organitza amb la il·lusió d’una màxima participació de fidels de totes les parròquies.

Et recomanem