Cada any les tres Diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona comparteixen l’Eucaristia Missionera: una trobada amb els missioners diocesans retornats, els que estan de pas, també amb els seus familiars, i col·laboradors de les delegacions de Missions. Aquest any, per prevenció, se celebrarà a la Catedral de Barcelona per possibilitats d’espai, com l’any passat. Serà dissabte 17 de juliol a les 19.15 h.

L’Eucaristia, presidida pel cardenal Joan Josep Omella, serà l’acte central on es pregarà i es recordarà als missioners que es troben en països de missió amb l’objectiu de valorar el treball incansable dels missioners i missioneres al servei de les missions en diferents llocs del planeta, que té com a recompensa donar a conèixer el missatge de Jesús, en especial als més pobres i desvalguts. És una manera de reforçar la dimensió missionera de les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa.

Es pot participar presencialment, fins a cobrir l’aforament, i també en directe per streaming al canal YouTube de la Catedral de Barcelona.