Càritas diocesana de Sant Feliu de Llobregat celebra en aquest 2023 els 10 anys de la seva creació. Per aquest motiu, al llarg de l’any hi haurà diverses cites en llocs diferents de la diòcesi, per compartir la joia i l’esperança que Càritas intenta transmetre a les persones més vulnerables per a les quals treballa.

La celebració d’aquests 10 anys ha començat amb una eucaristia d’acció de gràcies el 15 de març, el mateix dia que el 2013 se signava el decret de la seva erecció. L’eucaristia, presidida pel bisbe Agustí, es va celebrar a la Casa de l’Esglesia i hi van participar els treballadors i voluntaris de Càritas, a més d’altres persones que van voler sumar-se a la celebració.

D’aquí a un mes, el dissabte 15 d’abril, la cita serà a Montserrat, a partir de les 10 h. i durant tot el dia.

Al mes de juny, el diumenge 4,  a les 19h, a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès, hi haurà un acte institucional i un concert, amb els cors Isquione (Vilanova  i la Geltrú) i Bitxac (Sant Pere de Ribes).

Com a cloenda de l’aniversari, s’està treballant per organitzar una jornada familiar de celebració al darrer trimestre, al setembre/octubre 2023, al Baix Llobregat, obert a totes les famílies i persones acompanyades per totes les Càritas del nostre territori diocesà, tot el voluntariat  i tots els professionals.

Et recomanem